hiša vrstna
hiša vrstna
hiša vrstna
hiša vrstna
Transakcija:
prodaja
Tip:
vrstna
Velikost:
189,48 m²
Lokacija:
Gorenjska, Šenčur
Država:
Slovenija

V moderni soseski v Šenčurju se prodaja sodobna lesena novogradnja, ki z moderno arhitekturo nudi bivanje po najnovejših nizko energetskih standardih.

Hiša 2 v velikosti 140,61 m2 nudi naslednji razpored: v pritličju se nahaja svetel dnevno bivalni del z izhodom na pokrito teraso z vrtom, predprostor, shramba, ter WC. Nadstopje pa obsega spalnico, sobo, kabinet ter kopalnico. 

Na dvorišču je urejena zunanja shramba ter nadstrešek za dva avtomobila.

Nepremičnina se prodaja v V. gradbeni fazi torej "na ključ" z urejeno okolico in naslednjimi elementi:  kvalitetni notranji tlaki (parket, keramika), opremljena je tudi kopalnica. Cena hiše v V. gradbeni fazi je 490.000 EUR.

Če želite pa hišo izdelajo tudi do IV. gradbene faze s popolnoma izdelano okolico. Cena hiše v IV. gradbeni fazi je 453.000 EUR.

V nizu se nahaja pet stanovanjskih hiš, omenjeni objekt je drugi po vrsti.

Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, gradnja je osnovana iz križno lepljenih lesenih plošč. Tak sistem je energetsko izjemno varčen, trajen, potresno in požarno varen ter natančen. Kvaliteten izbor masivne lesene gradnje omogoča, da naravo dejansko približamo vse do bivalnega prostora (CLT tehnologija). 

Lokacija ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa, rekreacijo, oddih in sprostitev v naravnem okolju.

Na ogled vabljeni vsi, ki vam je pomembno bivanje v mirnem okolju z lepim razgledom in urejeno sosesko.