hiša samostojna
hiša samostojna
hiša samostojna
hiša samostojna
Transakcija:
prodaja
Tip:
samostojna
Velikost:
247,70 m²
Lokacija:
Gorenjska, Tržič
Država:
Slovenija

Na idilični, sončni lokaciji, v bližini Križ, s prekrasnim razgledom na okoliške hribe prodajamo starejšo, vendar vzdrževano hišo, ki je opremljena v starem meščanskem stilu. Hiši pripada tudi zemljišče v izmeri 1.212 m2.

Hiša je bila zgrajena leta 1930 in je delno podkletena. Leta 1995 so bila zamenjana okna in streha. Prenovljena je bila tudi inštalacija v kopalnici in kuhinji, prav tako je bila vgrajena nova keramika. 

Nepremičnina obsega klet, pritličje ter mansardo. 

V kleti se nahaja velika soba. Pritličje obsega kuhinjo z jedilnico, dve dnevni sobi, kabinet, kopalnico, WC ter velik hodnik z izhodom na teraso. Na terasi je urejena letna kuhinja ter shramba z izhodom v garažo in na urejen vrt.

Mansarda pa prav tako obsega kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, dnevno sobo, spalnico, kopalnico s kadjo, shrambo in velik hodnik, soba s kabinetom in prehodom v novi del, kjer se nahaja predprostor, 1 večji prostor in 2 manjši sobi ( še neizdelano), možna izdelava v bivalni prostor, saj ima vse priključke.

 V vseh prostorih je urejeno ogrevanje na termoakumulacijsko peč, prav tako pa je na stavbi izvedena toplotna izolacija v debelini 5 cm. 

Plošča med kletjo in pritličjem je betonska, med pritličjem in mansardo pa so leseni stropniki.  

Sama okolica objekta nudi zasebnost, saj je delno ograjena z živo mejo in zasajena z drevesnicami in grmovnicami. Dvorišče in terasa sta tlakovana. 

Infrastruktura: 

Po dogovoru lahko oprema ostane v hiši.

Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Pokličite za ogled!

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2,5 % pogodbene cene.