Primorsko-goranska žup. Opatija

Cena: 1.350.000,00 €

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH060423
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hiša
Regija: Primorsko-goranska žup.
Lokacija: Opatija
Področje: Opatija
Leto izgradnje: 2019
Velikost: 370,00 m²

V kraju Pobri,  2 km od samega centa Opatije se prodaja luksuzna vila, ki se razprostira na 250 m2, nahaja pa se na parceli velikosti 370 m2.

Vila je sestavljena iz kleti v kateri je garaža, prostor za gostilno in strojnica. V pritličju se nahajata dve spalnici s kopalnico, telovadnica, pralnica in terasa. V 1. nadstropju je odprta dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, kopalnica, shramba in terasa. Drugo nadstropje pa obsega spalnico na vrhu stavbe s kopalnico in dostopom do strešne terase z neskončnim bazenom.

180-stopinjski pogled na južno stran s pogledom na morje se ponuja s kar 3 teras, medtem ko je dodatna terasa na severni strani zasnovana kot cona za sprostitev ali peko na žaru in druženje.

Celotna vila je tlakovana s kamnitimi tlaki, pred hišo pa je prostora za 2 avtomobila. Okoli vile je možno parkirati več avtomobilov. Celotna hiša ima talno ogrevanje, alu pohištvo z drsnimi stenami, protivlomna vrata, klimatske naprave, po tleh so ploščice v imitaciji marmorja, stopnice v pritličje pa so iz marmorja istega odtenka.

Pokličite in se dogovorite za ogled.

 

Želim ogled ali več informacij

K3 Kern d.o.o.