Gorenjska Šenčur

Cena: 453.000,00 €

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH200223-4
Vrsta: hiša
Tip: vrstna
Regija: Gorenjska
Lokacija: Šenčur
Področje: Šenčur
Leto izgradnje: 2023
Velikost: 188,43 m²

V moderni soseski v Šenčurju se prodaja še zadnja enota vrstne hiše.  Sodobna lesena novogradnja z moderno arhitekturo nudi bivanje po najnovejših nizko energetskih standardih.

Hiša4 v velikosti 140,58 m2 nudi naslednji razpored: v pritličju se nahaja svetel dnevno bivalni del z izhodom na pokrito teraso z vrtom, predprostor, shramba, ter WC. Nadstopje pa obsega spalnico, sobo, kabinet ter kopalnico. 

Na dvorišču je urejena zunanja shramba ter nadstrešek za dva avtomobila.

Nepremičnina se prodaja v IV. gradbeni fazi s popolnoma izdelano okolico. Cena hiše v IV. gradbeni fazi je  453.000 EUR.

Investitor omogoča izdelavo hiše do V. gradbene faze torej "na ključ" z urejeno okolico in naslednjimi elementi: kvalitetni notranji tlaki (parket, keramika), opremljena je tudi kopalnica. Cena hiše v V. gradbeni fazi je 490.000 EUR.

V nizu se nahaja pet stanovanjskih hiš, omenjeni objekt je četrti po vrsti.

Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, gradnja je osnovana iz križno lepljenih lesenih plošč. Tak sistem je energetsko izjemno varčen, trajen, potresno in požarno varen ter natančen. Kvaliteten izbor masivne lesene gradnje omogoča, da naravo dejansko približamo vse do bivalnega prostora (CLT tehnologija). 

Lokacija ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa, rekreacijo, oddih in sprostitev v naravnem okolju.

Na ogled vabljeni vsi, ki vam je pomembno bivanje v mirnem okolju z lepim razgledom in urejeno sosesko.

Želim ogled ali več informacij

K3 Kern d.o.o.