Trnovo Ljubljana center

Cena: 2.050.000,00 €

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH260624
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Ljubljana
Lokacija: Trnovo
Področje: Ljubljana center
Leto izgradnje: 2024
Velikost: 250,00 m²
Parcela: 720,00 m²
Oprema: talno ogrevanje, domofon, alarm
Ostalo: balkon, terasa, pokrit parkirni prostor, več parkirnih mest, električna polnilnica

Atraktivna novogradnja na obrobju zelene Ljubljane

Na idilični, sončni lokaciji na obrobju zelene Ljubljane se nahaja novogradnja, zasnovana po najnovejših energetskih standardih. Objekt združuje moderno arhitekturo, trajnostne materiale in vrhunsko funkcionalnost, ter ustvarja popolno harmonijo sodobnega bivanja.

Prostorna notranjost

Hiša se razteza čez dve etaži in skupaj ponuja 250 m² bivalne površine:

  • Pritličje: svetel bivalni prostor z velikimi steklenimi površinami ponuja neposreden dostop do terase in zelenice, ob tem pa še garderobo, shrambo in WC.
  • Nadstropje: razkošna spalnica z veliko garderobo, kopalnico (s prostorom za savno), ter izhodi na severno in južno teraso, dve otroški sobi s skupno kopalnico, tehnični prostor in pisarna z izhodom na teraso.

Zunanjost in okolica

Na zemljišču velikosti 720 m² se poleg glavne hiše nahaja dodatni objekt, ki vključuje shrambo, kotlovnico in letno kuhinjo, idealno za poletne večere na prostem. Pomožni objekt zagotavlja nadkrita parkirna mesta za tri osebna vozila. Okolica hiše je popolnoma urejena in bogato zasajena, kar ustvarja prijeten in sproščujoč ambient.

Trajnostni materiali

Hiša je zgrajena iz kvalitetnih in trajnostnih materialov, kot sta les in kamen, ter je opremljena z vrhunskimi strojnimi in elektro inštalacijami ter zaključnimi elementi višjega cenovnega razreda. Predvideni sta tudi dve polnilnici za električna vozila, kar ponuja sodobnost in ekološko naravnanost.

Prilagodljivost

Načrt notranje opreme je že izdelan, vendar je končna izbira nekaterih zaključnih elementov in notranjih vrat prepuščena prihodnjemu lastniku, kar omogoča, da svoj novi dom prilagodite lastnemu okusu. Objekt je opremljen z ogrevanjem (talno gretje), s pametnimi inštalacijami, rekuperacijo in svetili višjega cenovnega razreda.

Lokacija

Hiša se nahaja na mirni in sončni lokaciji, ki omogoča sodoben način bivanja ter prijetno preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa se nahaja le streljaj od vseh urbanih prednosti centra Ljubljane.

Vabljeni na ogled vsi, ki cenite kakovost bivanja, sodobno arhitekturo in iščete prijeten dom v mirnem in zelenem okolju. Ne zamudite te izjemne priložnosti!

Želim ogled ali več informacij

Andreja Kern Egart

K3 Kern d.o.o.