Gorenjska Kranj

Cena: 9,00 € / m² (~ 4.637,97 €)

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OP030523
Vrsta: poslovni prostor
Tip: trgovina
Regija: Gorenjska
Lokacija: Kranj
Področje: Kranj
Leto izgradnje: 1973
Velikost: 515,33 m²

V Kranju na odlični, frekventni lokaciji, v bližini mestnega jedra oddamo v najem poslovni prostor v pritličju poslovno - nakupovalnega centra v skupni izmeri 515,33 m2. Velikost poslovnega prostora zajema storitveni prostor skupaj s skladiščem.  PoslovnI prostor meri 426,67 m2, skladišče pa 88,66 m2

Prostor ima veliko steklenih površin, ki zagotavljajo veliko dnevne svetlobe. Poslovni prostor je odprtega tipa tako, da omogoča lastno razporeditev prostora.

Poslovni prostor ima lastne sanitarije in urejeno ogrevanje na plin. Primeren je tako za trgovinsko, kakor storitveno dejavnost in se oddaja za daljše časovno obdobje.

Zagotovljenih je dovolj parkirnih mest.

Poslovni prostor je na voljo takoj.

Ob podpisu pogodbe se plača varščina v višini dveh mesečnih najemnin. 

Vsi zainteresirani pokličite za ogled.

Najemodajalec za sklenitev najemne pogodbe izpostavlja, da najemnik povrne najemodajalcu del stroškov oddaje, ki zajema: priprava podatkov za najemno pogodbo, izvedbo primopredaje nepremičnine, sestavo primopredajnega zapisnika, pripravo in hrambo slikovnega gradiva - vse skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe. Najemnik pri oglaševani najemnini povrne stroške v višini ene mesečne najemnine + DDV.

Želim ogled ali več informacij

K3 Kern d.o.o.